Rólunk

Történetünk

A TENT Budapest teljes körű építészeti szolgáltatásokat nyújt nemcsak lakossági, de nagyberuházási ügyfelek számára is. Cégünk egy több évtizedre visszanyúló családi vállalkozás tapasztalatira támaszkodva tette le alapköveit 2017-ben. A generációkon átívelő tudást és építőiparban szerzett rutint integráltuk egy teljesen új cégbe, hogy a modernitás jegyében, de a cégelőd ismereteire alapozva teljeskörűen ki tudjuk szolgálni ügyfeleink széleskörű igényeit.

Az elmúlt évek során sikereinknek és kreatív kivitelezéseinknek köszönhetően felkerültünk a főváros építőipari szereplőinek térképére. Fő profilunk a belsőépítészeti felújítások, de saját projektjeink keretein belül kulcsrakész ingatlanokat is értékesítünk.

Minőségi megoldás mindenben. Jól csengő háromszavas mottónk a generálkivitelezés területén mutatott több éves tapasztalatunkat hivatott képviselni, amelyet egymással jól kollaboráló, saját emberinkből, valamint megbízható, jól kipróbált alvállalkozóinkból álló csapatunknak köszönhetünk.

Erős vállalati értékeink vezérelnek

Minőség

A minőség nem csak az általunk használt anyagokban, az építőipari szakemberekben és szolgáltatásunk színvonalában mutatkozik meg, hanem abban szemléletmódban, amelynek köszönhetően életre keltjük ügyfeleink lakberendezési vízióit. Új, modern eszközökkel és technológiákkal dolgozunk, amelyek időtálló garanciát nyújtanak otthona számára.

Megbízhatóság

A több évtizedes tapasztalat, referenciáink széles tárháza, valamint a belvárosi lakásfelújításban szerzett rutinunk garancia a kétségek nélküli megbízhatóságra! A garancia biztonság, a biztonság ügyfélérték, az ügyfél pedig elsődleges. Megoldásorientáltságunk vezérel, így minden bürokratikus és buktatókat rejtő akadályt megoldunk.

Kreativitás

Egy cél van: Hogy életet leheljünk a térbe! Saját kialakítású, kulcsrakész otthonaink is viselik csapatunk végtelen kreativitásának a nyomait, de akár ügyfeleinkkel közösen is ötletelünk. Egy enteriőr matériáinak egysége, vagy egy kisebb lakás terének maximalizálása is a repertoárunk részét képezi.

Fenntarthatóság

Minden cégnek van ökológiai lábnyoma, sajnos. Akár szeretnénk, akár nem. Mi annyit tehetünk, hogy megpróbáljuk a lehető legátfogóbban tájékoztatni ügyfeleinket a fenntartható építészet előnyeiről és lehetőségeiről (új rendszerek bemutatása, energiahatékony és -takarékosság mindennapi gyakorlatainak megismertetése).

Ügyfiélorientált

Nélkülük nem vagyunk, így értük dolgozunk! Számunkra evidens ügyfeleink igényeinek prioritása, de kompetenciánkhoz mérten mindig igyekszünk a lehető legötletesebb és praktikusabb megoldásokat javasolni.

Vezetőség

Sztranyovszky Márk

Ügyvezető

Sztranyovszky Márk

Ügyvezető

Sztranyovszky Márk

Ügyvezető