Teljes körű kivitelezés

Generálkivitelezés

Generál kivitelezőként levesszük a terhet a válláról, Önnek csak annyi a feladata, hogy hátra dőlve nézze, ahogy folyamatosan formálódik egyedi elgondolású otthon, új irodaháza, bármilyen Ön által kivitelezésre szánt ingatlan, az alaprajztól az utolsó bútordarabig. Mi a folyamat? Tudjon meg többet!

A házépítés több, mint épületek, falak felhúzása, nyílászárók beszerelése, festés, burkolás és lakberendezés. Az építés alkotás, amelyben egy ember mindennapjainak terét alkotjuk meg. Ebben a térben fog bekövetkezni életünk számos fontos eseménye, itt dől el részben egy cég profitnövekedésének a sorsa, így nem mindegy milyen atmoszféra lengi körül. Az építés egyben otthontermetés is, melyben biztonságos családi fészket alakítunk ki vagy megteremtünk egy magasabb produktivitást elősegítő munkahelyi környezetet.

A házépítés, az irodák kialakítása, egy vállalkozáshoz elengedhetetlen ingatlan megépítése komplex folyamat, mi azonban abszolút 100%-ban levesszük a terhet ügyfeleink válláról, hiszen az építkezési engedélyeztetések budapesti bürokráciájában is jártasak vagyunk. Önnek semmi dolga sincs, csak megbíznia bennünket! Az alapoktól egészen az utolsó csempéig, íróasztalig végig kísérjük az építkezési folyamatot.

Lakásfelújítás

Alapozza meg a jövőjét ingatlanfelújítással, hiszen az nem csak esztétikai és így pszichológiai értéket képvisel, de az ingatlanpiacon betöltött, financiális értéket is növelheti. A felújítás hosszú távú befektetés Önnek, családjának és alkalmazottainak is.

A jó munka ismérve az elégedettség, az elégedettség pedig ügyfeleink meglepettséget és csodálkozást tükröző arcán nyilvánul meg mikor elsőként pillantják meg ingatlanjuk új külsejét. Megrendeléseink döntő többségét leginkább ház- és lakásfelújítások teszik ki. A hideg- és melegburkolástól kezdve, a nyílászárók cseréjén, illetve a lakótér újragondolásán és kialakításán át egészen a festésig minden munkálatot elvégez profi szakembereinkből álló csapatunk. Emellett bármilyen más jellegű ingatlanfelújítási megrendelést is elvállalunk. Ugyanúgy emeljük egy ügyvédi iroda szintjét magasabbra, renoválunk egy vendéglátó egységét vagy modernizálunk egy üzletet, mint egy lakást vagy családi házat.

A fővárosi ingatlanpiac egyre inkább megteremti a felújítási igényt a régebbi ingatlanoknál. Egy komplett felújítás csodákra képes és hosszú távon növeli is ingatlanának értékét.

Keressen bennünket bizalommal és teremtsünk otthont együtt.

Kapcsolatfelvételtől a költözésig

Kapcsolatfelvétel