Tervezés és lakberendezés

Tervezés

Szolgáltatásaink egyik előnye, hogy nem csak kivitelezünk és építünk, de tervezünk is. Egy generál kivitelező cég, akkor tudja leghatékonyabban megvalósítani ügyfele álmait, ha már a gondolatcsirától kezdve végig kíséri a vásárlói igényeit egészen a megvalósított otthonig. A modern lakáselosztás szellemében tervezzük meg ügyfeleink otthonait, lakást és házat, illetve minden más ingatlant egyaránt. Egy iroda a munka otthona, így az ilyen jellegű ingatlanok megtervezésénél is abszolút az olyan jellegű kivitelezésre támaszkodunk, amely az alkalmazotti jólétet növelve a produktív munkavégzést és környezeti komfortot erősíti. Elvégre itt töltjük időnk nagy részét az otthonunkon kívül. Hozzuk ki együtt a legtöbbet az álmokból! A négyzetméterek nem szabnak határt.

Lakberendezés

Egy otthon akkor válik igazán családi tűzhellyé, ha olyan elemekkel töltjük meg, amelyek teljes mértékben az egyén stílusát, önkifejezését reprezentálják. Cégünknél úgy gondoljuk, hogy precíz lakberendezés nélkül nincs egyedi otthonteremtés! Nem véletlenül képezi szolgáltatásaink egyik főprofilját a lakberendezés. Ügyfeleinkkel közösen egy kreatív ötletbörze keretein belül megkonstruáljuk az otthon lelkét.

Ugyanígy járunk, ha egy szakmai környezet, egy irodaház, vagy iroda kialakításáról, berendezéséről van szó. Manapság egyre kedveltebbé válnak az olyan munkahelyi kialakítások, amelyek lehetővé teszik az alkalmazottak kreatív és hatékonyabb munkavégzését, nyitott terekkel, hangulatos, a komfortérzetet növelő lakberendezési enteriőr elemekkel. Természetesen ügyfeleink igényeit priorizáljuk, így ezek maximálisa kielégítése az elsődleges célunk. Kreativitásunkra azonban mindig számíthatnak.

Kapcsolatfelvételtől a költözésig

Kapcsolatfelvétel